Skip to main content

Litt om oss

Nye Rom er totalleverandør av kontormøbler og interiør, og gjennomfører alt fra enkle produktleveranser til totalentrepriser. Vi ønsker at våre kunder skal oppleve oss som en samarbeidspartner som er pålitelig og etterrettelig, samt at vi setter våre kunder i fokus.

Nye Rom jobber tett med våre samarbeidspartnere (arkitekter, innkjøpere og sluttbrukere) i alle faser av en leveranse, og vektlegger dialog og rådgivning for å sikre at vi leverer produkter og løsninger som møter kundens behov og ønsker.

Nye Rom er en frittstående forhandler, noe som tillater oss å fritt velge våre leverandører/produsenter. Vi representerer en rekke ledende møbelprodusenter som Vitra, Dencon, Montana, USM Modular Furniture, Carl Hansen & Søn, Fritz Hansen, HAY, Erik Jørgensen, Flos, Louis Poulsen, Blå Stasjon m.fl. Se gjerne også leverandører for full oversikt over disse.

Nye Rom AS ble etablert i mai 2014. Vi er pr i dag 4 ansatte og holder til å Røynebergsletta på Forus i lett tilgjengelige lokaler.

Vår bakgrunn

Espen G. Johannesen, født og oppvokst i bransjen – Konmøb ble etablert i 1975 og jeg kom til verden i 1974, så du kan si at han har vært på innsiden av en bransjen som har gått, og gjennomgår store endringer, i den anledningen så er han veldig stolt og glad for å være 100 % lokal og at eierskapet er 100 % lokalt forankret.

Lars Inge Morken, er som Espen født og oppvokst i bransjen. (Var på sitt første fabrikkbesøk som 5 åring). Jobbet fast i bransjen siden 1993.

Trond Hagelin, har vært med Nye Rom fra oppstarten. Lang bakgrunn fra treningsbransjen, derav mange år som salgsansvarlig i SATS Rogaland med hovedfokus mot bedriftsmarkedet. Har alltid vært aktiv idrettsutøver. Brenner for å kombinere design og estetikk med funksjon og ergonomi. Trives aller best når han jobber sammen med kunden om å finne enda bedre løsninger enn de selv hadde ønsket.

Vi tar gratis befaring med kunde, måler opp og kan gi tips om modellvalg og farger.

Vi gir deg et tilbud kort tid etter befaring, og avtaler levering med dere og leverandør.

Møblene leveres, monteres og kvalitetssikres av oss personlig på lokasjonen.